در ۱۵ مرداد ۱۴۰۱، رئیس کل دادگستری اصفهان خبر داد که عوامل نبش قبر مجید عبدالباقی دستگیر شدهاند. به گفته او این اقدام توسط ۲ نفر انجام شده که با مجید عبدالباقی نسبت فامیلی داشتند و برای اینکه مطمئن شوند جسد دفنشده متعلق به مجید عبدالباقی است یا خیر، دست به نبش قبر زدهاند.
[۱۰][۱۱][۱۲]این اعتراضات با تیراندازی و سرکوب شدید نیرویهای امنیتی جمهوری اسلامی روبهرو شد.از فوت شدگان خرد سال حادثه میتوان به حسین پور اسد؛مهرناز شادمهریان؛مرال ساعی پور؛مریم سعیدی و آرتا پور حمیدی اشاره کرد[۱۳]
تخریب ساختمان در بازار تهران با چه قیمتی ارائه میشود؟
ساعت ۲۳:۰۰: افزایش تعداد فوتیها به ۷ نفر. تا این ساعت ۳۱ نفر مصدوم شدهاند.
مسئولان اول میگویند عبدالباقی را گرفتند بعد میگویند مرده است!
تعدادی از عزاداران نیز مغازهٔ پدری حسین عبدالباقی مالک این ساختمان را آتش زدند.[۲۷]
↑ «توضیح استاندار خوزستان در خصوص چرایی ریزش ساختمان متروپل آبادان». خبرگزاری برنا. ۴ خرداد ۱۴۰۱. دریافتشده در ۲۰۲۲-۰۵-۲۸.
ساختمانسازی در اراضی کشاورزی؛ بلایی بر سر سفره مردم البته عوامل دیگری نیز در انتظار سازندگان دخیل است. مثلاً بسیاری از ارتباطات میان سازمان و نهادهای ذیربط آنلاین نیست. نهادهایی مثل وزارت راه، سازمان ثبت اسناد و املاک کشور، وزارت امور اقتصادی، شرکت گاز، آب و برق نیز در صدور پروانه ساختمانی دخیل هستند و گاهی استعلامات اخذ شده از آنها طولانی می شود و برخط نبودن ارتباطات نیز، مزید بر علت شده است.
↑ «افزایش فوتیهای حادثه متروپل به ۲۶ نفر (فیلم)». عصر ایران. ۶ خرداد ۱۴۰۱. دریافتشده تخریب ساختمان در تهران در ۲۰۲۲-۰۶-۰۱.
تیم واکنش سریع استان و بیش از ۵۰ نیروی امدادی از شهرستانهای اطراف آماده هستند.
پیش از شروع تخریب نیاز به اخذ پروانه تخریب و نوسازی نی باشد و سپس اقدام به موارد زیر کرد:
همچنین هزینه تخریب دیوار ساختمان علاوه بر جنس و متراژ دیوار به اینکه ستون دارد یا نه نیز بستگی دارد.
این حادثه ۴۳ فوتی و ۳۷ نفر مصدوم داشته است.[۱][۲][۳] عملیات آواربرداری متروپل به پایان رسیده است. این ساختمان بخشی از پروژهٔ برجهای دوقلوی متروپل هلدینگ عبدالباقی بودند.[۴]
سید علی خامنهای، رهبر جمهوری اسلامی ایران، سه روز بعد از این حادثه، در پیامی درگذشت هموطنان در حادثه ریزش ساختمان متروپل آبادان را تسلیت گفت: